Novemberudstillingen 2021

Velkommen til Kunstforeningens novemberudstilling

’Naturlig og Finurlig’ i Rådhushallen Ringkøbing

 med tegneren Line Zinner og fotografen René Roalf.

 

Udstillingen varer fra 6. – 28. november 2021 med fernisering lørdag d. 6. november kl. 14-15.30, hvor begge kunstnerne vil være til stede

De to kunstnere kalder udstillingen Naturligt & Finurligt, hvilket afspejler deres tilgang til de to kunstarter, vi får præsenteret.

Augustudstillingen

Anne Koldsø 7. - 31. august 2021


 

Så er det sikkert og vist: 

Invitation til fernisering med kunstneren Jens Uffe Rasmussens udstilling
”Sydfyn og Provence”
 Rådhushallen i Ringkøbing tirsdag den 1. juni 2021 kl. 16-17.30.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstider fra 1. juni til 28. juni 2021.


 

 

 

UDSAT ENDNU ENGANG!

HOLD ØJE HER PÅ HJEMMESIDEN OG PÅ FACEBOOKSIDEN. 

Vores næste kunstudstilling 10. -29. januar er med den sydfynske billedkunstner Jens Uffe Rasmussen og erstatter apriludstillingen 2020, som måtte aflyses.

Hasko Hasko frem til 26. november 2020

Hasko Hasko bor i Kliplev med sin familie, er kurder fra Syriens nordlige del og har været professionel kunstner siden uddannelsen på Kunstakademiet i Damaskus, og med på internationale udstillinger i hele Mellemøsten og mange af Europas storbyer. 

Hasko præsenterede sin kunst som inspireret af naturen, som han har oplevet den på landet, og hvor alle dyr og planter optræder efter betydning i billedfeltet og ikke efter det faktiske størrelsesforhold . Inspirationen fra Chagall er tydelig, og Hasko vil have os på jagt i sine motiver, finde ro og skønhed i farver og balancer. Skønt krigen var årsagen til at flytte fra Syrien, er det landets skønhed, han vil fylde sine lærreder med og dermed tilskuerens hjerter. Skønhed skaber glæde og glæde skaber fred, er budskabet. 

Udstillingen med Hasko Haskos spændende malerier kan ses i bibliotekets åbningstid frem til 26. november 2020.  -  HUSK MUNDBIND! 

Allan Skuldbøl 17. oktober 2020

Næste arrangement i Kunstforeningen for Ringkøbing og Omegn er den store udstilling med kunstmaleren Allan Skuldbøl i Vestjyllands Kunstpavillon – Arne Haugen Sørensen Museet i Videbæk.

Fernisering bliver lørdag den 17. oktober 2020 kl. 14-16 hvor der er gratis adgang for alle. Der serveres en lille forfriskning. Udstillingen med Allan Skuldbøls malerier kan ses fra 17. oktober til 22. november 2020. Gratis for medlemmer.

Billedtekst: Allan Skuldbøl i atelier

Allan Skuldbøl - Myte